woensdag 23 februari 2011

Onbegrip...



Iets bedenken of uitvinden wat totaal niets toevoegt, mag ik dat onzinnig noemen? Neem nu het volgende artikel, een armbandje waar aan de man kan zien of z'n vrouwelijke partner ongesteld is.


'Uitvinder van dit functionele sierraad is de Britse Karl Dorn die zijn armband de naam 'Help for Husbands' meegaf, meldt Het Laatste Nieuws. Momenteel werkt hij nog aan een prototype dat meedingt in een uitvinderswedstrijd. Als man van en vader van twee kon hij met zijn vrienden in het café meepraten over de strubbelingen die de maandelijkse periode met zich kan meebrengen. Hieruit ontstond het idee voor het armbandje dat hij voor enkele euro's wil verkopen.'


Ik zie het al helemaal voor mij, van die Onslow types, die achter een glas dood bier zitten te klagen over de menstruatieperikelen van hun vrouw. Echt van die horken, die het niet begrijpen, dat het de schuld van de man is, als de vrouw ongesteld is. 


Maar goed, laten we even verder lezen wat deze Einstein nog meer te vertellen heeft: 
'Het is een visuele hulp voor mannen zodat hij wat meer begrip kan opbrengen tijdens bepaalde tijdstippen van de maand. Er rust nog steeds een groot taboe op dit onderwerp, daarom durfde ik het niet goed te lanceren. Maar als je koppels kunt helpen elkaar te begrijpen en beter te communiceren dan is het de moeite waard dit taboe te doorbreken", aldus de 43-jarige uitvinder.'


Er heerst een groot taboe op dit onderwerp? Ja, in de Pub wel, dat kan ik mij best voorstellen, maar kom eens hier in Nederland beste Karl. Als je de reclames van menig maandverband/tampon fabrikant ziet, dan zal je zien, dat het echt de mooiste periode van de maand is. Kreten als: 'Have a happy period' zijn niet van de lucht.


Op zich klinkt het best wel logisch, hoe dit verklikkertje werkt. 
'Het humeur is namelijk niet het enige dat schommelt tijdens de menstruatie. Ook zijn er subtiele temperatuurswisselingen die het armbandje oppikt en daardoor van kleur verandert. Die kleur is voor mannen het teken dat ze of afstand moeten houden of natuurlijk extra lief moeten zijn.'


Wederom bewijst deze kroegtijger het onzinnige van dit bedenksel. Immers, als een verstandige kerel ga je juist niet afstand nemen van je vrouw, of extra lief doen als ze opoe op bezoek heeft. Als een vrouw achterdochtig is, is het wel die week dat haar hormonen door het dolle zijn.


Mijn conclusie is dan ook, laat kroegpraat in de kroeg, en besteed meer tijd aan je vrouw, beste Karl, dan zie je zelf ook wel in, hoe nutteloos je bedenksel is.


De kriebels.

4 opmerkingen:

  1. Je zal maar een vrouw hebben die juist sexueel enorm actief wordt tijdens haar happy period!
    Denk jij aan het armbandje te zien dat je beter in de pub kan gaan zitten, gaat zij los met de melkboer! Ben je ook goed het lul :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja dan ben je zeker DE lul. Maar het zijn Engelsen, met een ruime geschiedenis qua zeevaart. En je weet, een goede kapitein gaat ook over de Rode Zee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindconclusie... die Karl is gewoon een slechte kapitein!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Daar ben ik het mee eens, laat Karl maar kroegtijgeren.

    BeantwoordenVerwijderen