zaterdag 5 februari 2011

Luchtballonnen



Kijk, dit zijn pas goede berichten: 'PvdA: 10.000 extra banen in Noord-Nederland'! Met een hoge werkeloosheid, vooral op het Groningerland, zou je toch bijna een gat in de lucht springen.


Helaas, het is weer een prachtig voorbeeld van een stukje verkiezingsretoriek van een stel partij ideologen binnen de PvdA. Dat na de verkiezingen, die ook in het noorden, voor deze partij dramatisch gaan verlopen, ziet men daar niet in. 


Onder het vorig kabinet, waar ze ook deel van uitmaakten, is de Zuiderzeelijn geschrapt. Die had van een redelijke invloed kunnen hebben op de economie in het noorden. Maar helaas, pindakaas.


Ik neem het Job persoonlijk niet kwalijk, hij leest ook maar voor wat die ideologen hem in zijn oortje fluisteren. Wel neem ik het zijn partij kwalijk dat ze dit nooit waar kunnen en zullen waar gaan maken.


Beste meneer Cohen, laat U die luchtballonnen maar fijn in Amsterdam op, de rest van Nederland kent inmiddels de loze beloftes van uw clubje wel. Job, je doet mij toch erg aan deze man denken.


De kriebels.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten